Website laten maken:
Wordpress & op maat

We brainstormen tot we erbij neervallen, en verwerken custom codering naadloos in samenwerking met een gouden basis van Wordpress. Constant denken we mee met jouw bedrijf en houden we onze ogen open voor verbeteringen.

Wij kijken naar jouw bedrijfscijfers

Persoonlijke aanpak. Creatief en uniek design. Van alles voorzien.
Rankdata is de ideale plaats als je op zoek bent naar een gloednieuwe responsieve website, mobiele app of online marketing diensten. Vanuit ons Kantoor in Veghel creƫren wij unieke websites en mobiele apps met een online marketingstrategie op maat. Bij Rankdata je website laten maken verzekert je van uniek, doordacht webdesign en hoge conversie.

Een website laten maken, daar komt veel bij kijken. Zaken als de huisstijl, hosting, onderhoudt, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en social media marketing zijn zaken waar jij je niet druk om wilt maken. Laat ons je deze zorg ontnemen. Bedrijfswebsite maken of particuliere website, wij maken beide.

Bij Rankdata krijg je een accountmanager toegewezen die je zal begeleiden in het proces en alle ontwikkelingen met je doorneemt op het gebied van webdesign en online marketing. Zo sta jij niet voor verassingen.

De strategie & oriƫntatie fase

Door middel van een persoonlijk gesprek over het bedrijf en diensten/producten gecombineerd met een analyse van de branche en de concurrentie kan een op maat gemaakte website worden gemaakt die zich volledig toelegt op jouw klanten en doelstellingen.

Ontwikkelingsfase & design

Design en codering op maat zeer modern design, op maat gemaakt. In combinatie met Wordpress (meest gebruikte cms systeem) voor optimaal gebruiksgemak.

Lancering & marketing boost

Ons online marketing team bepaalt middels een analyse een online marketing strategie die aansluit bij jouw bedrijf en zorgt ervoor dat jij zichtbaar bent op Google. Zichtbaar resultaat en transparante communicatie.

We don't grow when things are easy; we grow when we face challenges

RANKDATA

Werkwijze

1 Duidelijk omschrijven project, brainstorm sessie. Schetsen wat de verwachtingen zijn voor beide partijen.


2 Rankdata stelt een duidelijke Roadmap + Offerte op met gespecificeerde onderdelen zodat er geen verassingen kunnen onstaan.


3 Vervolgens levert u na acceptatie de gevraagde materialen aan en starten wij volgens de eerder opgestelde roadmap.