Skip to main content
Wow-factor website

Website laten maken:
WordPress & custom code

We brainstormen tot we uitkomen op een concept waar we samen in geloven. WordPress is het bewezen CMS systeem van deze tijd, waar velen het bij WordPress houden gaan wij stappen verder. We laten custom code naadloos samengaan met het moderne wordpress systeem.

Onze succesformule voor ijzersterke websites

Strategie bepalen

Onze websites worden alleen zo ijzersterk met de juiste idee├źn. Daarom brainstormen we samen op basis van de 5 W's.

WordPress & codering

Uniek zijn we door onze samenhang tussen custom code en WordPress. Waar WordPress niet verder kan komt onze codetaal van pas.

Launch & nazorg

Jij wilt je richten op je core business van je eigen onderneming, dat snappen we. Daarom zorgen wij dat alles naderhand netjes blijft werken.

Strategie als basis voor een ijzersterke website

Jouw website is het centrum van je digitale aanwezigheid. Het is een van de belangrijkste plaatsen op het internet waar je de boodschap van je merk kunt verspreiden zonder vervorming of afleiding. De Web development services van Rankdata zijn perfect voor merken in elk stadium.

Onze web development afdeling kan je helpen de website van jouw merk vanaf de grond op te zetten. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites die een uniek merkverhaal vertellen en tegelijkertijd voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende consument van dit moment.

We bieden een volledig assortiment van webdesign & web development, waaronder:

Website ontwerp
User experience optimalisatie
Website codering
Conversie optimalisatie
Mobiele ontwikkeling

WordPress & Custom code

Wij combineren WordPress met custom code en eigen maatwerk design. Door onze jarenlange ervaring in zowel codering als design weten we dit perfect te combineren. WordPress is hier het perfecte CMS systeem voor om dat te combineren. Met deze combinatie kunnen wij iedere website maken naar jouw wensen, natuurlijk kunnen we eerst samen brainstormen. Zo komen we tot een prachtige website met een unieke stijl.

Zelf je website beheren
Custom animaties & effecten
Code maatwerk voor uniek concept
Databases op maat

Ook zo'n ijzersterke website
laten maken?

Rankdata bestaat uit creatieve ondernemers die graag de handen uit de mouwen steken. We zijn doeners die jouw droom vertalen in een creatief beeld, en jouw merk online neerzetten. Neem vrijblijvend contact op.

Offerte aanvragen