Skip to main content
6 min leestijd


Website laten maken in Eindhoven

Door Rankdata een website laten maken betekent maximaal resultaat op het internet. Rankdata maakt een combinatie van analytische gegevens en geeft websites persoonlijkheid. De creativiteit krijgt de vrije loop.

RANKDATA WEBDESIGN DOET HET WERK VOOR JOU

Persoonlijke aanpak. Creatief en uniek design. Van alles voorzien.

Rankdata is de ideale plaats als je op zoek bent naar een gloednieuwe responsieve website, mobiele app of online marketing diensten. Vanuit ons Kantoor in Veghel creëren wij unieke websites en mobiele apps  met een op online marketingstrategie op maat. Bij Rankdata je website laten maken verzekert je van uniek, doordacht webdesign en hoge conversie.

Een website laten maken, daar komt veel bij kijken. Zaken als de huisstijl, hosting, onderhoudt, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en social media marketing zijn zaken waar jij je niet druk om wilt maken. Laat ons je deze zorg ontnemen. Bedrijfswebsite maken of particuliere website, wij maken beide. Bij Rankdata krijg je een accountmanager toegewezen die je zal begeleiden in het proces en alle ontwikkelingen met je doorneemt op het gebied van webdesign en online marketing. Zo sta jij niet voor verassingen.

Oriëntatie

Persoonlijke start

Door middel van een persoonlijk gesprek over het bedrijf en diensten/producten gecombineerd met een analyse van de branche en de concurrentie kan een op maat gemaakte website worden gemaakt die zich volledig toelegt op jouw klanten en doelstellingen.

Ontwikkeling

Design en codering op maat

zeer modern design, op maat gemaakt. In combinatie met WordPress (meest gebruikte cms systeem) voor optimaal gebruiksgemak.

Lancering

Zichtbaar in Google

Ons online marketing team bepaalt middels een analyse een online marketing strategie die aansluit bij jo

uw bedrijf en zorgt ervoor dat jij zichtbaar bent op Google. Zichtbaar resultaat en transparante communicatie. 

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) bovenaan in de Google zoekresultaten

Positioneer je in de top van de Google zoekmachine resultaten met zoekmachine optimalisatie (SEO) van Rankdata.

Wij zorgen dat jij een plaatsje krijgt in de top zoekresultaten van Google

Zoekwoordanalyse & resultaten

Zoekmachine optimalisatie begint met verschillende soorten onderzoek, zoals een zoekwoordonderzoek. Middels het zoekwoordonderzoek kijken we naar geschikte zoekwoorden die aansluiten bij jouw bedrijfsactiviteiten. Ook bekijken wij de concurrentie en de branche. Aan de hand van de bedrijfsdoelstelling maken wij een online marketing strategie die naadloos aansluit bij jouw doelen en klanten.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Google heeft een groot scala aan beoordelingsfactoren voor websites in de zoekmachineresultaten. Rankdata kan jou hierbij te hulp schieten. Wij zorgen voor snelle laadtijden, responsief design, SSL-versleuteling, relevante- en interessante content. Deze combinatie lijdt tot een hogere positie in de zoekresultaten.

Linkbuilding voor zoekmachine optimalisatie

Google hecht veel waarde aan autoriteit als het gaat om het beoordelen van website. Autoriteit houdt in wie de sterkste en meest relevante positie heeft in de niche. Wanneer andere websites naar jouw website linken en vice versa noemen we dit linkbuilding. Linkbuilding (inkomende links) geeft jouw website een hogere score qua zoekmachine optimalisatie. Wij zorgen voor meerdere inkomende links en onderhouden deze relaties.

Zoekmachine optimalisatie op maat gemaakt

Zoekmachine optimalisatie is voor ieder bedrijf een ander proces. De strategie, kosten en baten zijn afhankelijk van je producten/diensten, doelgroep en doelstellingen. Ieder project begint met een kennismakingsgesprek en een tijdlijn met acties. Tijdens het gesprek zullen wij zoveel mogelijk waardevolle informatie verzamelen, om tot een op maat gemaakt actieplan te komen.

De juiste voorbereiding:
zo maak je online impact

Rankdata websites onderscheiden zich van de concurrentie

Het begint met een heldere blik op de huidige situatie

Doelgericht te werk gaan

aan de hand van doelstelling stellen wij een zeer gebruiksvriendelijke, maar ook doelgerichte website op. Zo halen we het maximale uit jouw website.

Beter dan de concurrentie

Rankdata bekijkt de concurrentie, waar zij steken laten vallen zien wij kansen. Wij maken de website door de sterke punten van de concurrentie mee te nemen en de zwaktes om te zetten in kansen. Zo streef jij de concurrentie moeiteloos voorbij.

Iedere klant is waardevol en krijgt een persoonlijke accountmanager toebedeeld

Jouw Brendly accountmanager neemt je mee in de wereld van webdesign en online marketing. Samen stellen we de uitdagingen en doelen voor jouw website op. Dat doen we onder andere door:

Elke klant krijgt een Rankdata accountmanager toegewezen. Deze accountmanager neemt je mee in het gehele proces van niets tot iets. Van webdesign tot de online marketing strategie. Rankdata hecht veel waarde aan transparante communicatie. Wij nemen je mee in het proces door:

 • Brainstormsessies, overleg en voortganggesprekken
 • Resultaten samen bespreken en kijken wat de richtlijnen zijn
 • De concurrentie analyseren en een helder verhaal overbrengen tot de klant
 • Meenemen in het gehele proces van webdesign tot online marketing strategie

 

Samen met de klant succes creëren

Samen bereiken we de gewenste situatie. Dat doen we door met elkaar te brainstormen, bellen, tekenen en testen. Zo zijn zowel Rankdata als de klant volledig tevreden over het webdesign, is de online marketing strategie duidelijk en ben jij klaar om de concurrentie omver te blazen.

 

Rankdata beschikt over de juiste informatie

 • We weten als over jou, het bedrijf, de klanten en de branche
 • We stralen jouw missie, visie, normen en waarden uit via de website
 • We weten alles over de bedrijfsniche en branche
 • Wij creëren van alles samen één geheel

De klant weet wat hij mag verwachten

 • Jij weet dat het zowel om webdesign als om gebruiksvriendelijkheid draait
 • Jij weet dat alle zaken om de website heen ook belangrijk zijn
 • Jij weet hoe de branche waarin je opereert online in elkaar zit
 • Jij weet waar de kansen binnen de branche liggen

 

De praktijkaanpak

Projectperiode

Het gehele project, van kennismakingsgesprek tot oplevering van de website, neemt doorgaans 6 tot 9 weken in beslag. Jouw accountmanager zal je meenemen door het gehele proces.

Prijs

Een website van Rankdata is al mogelijk vanaf €1500. Onze offertes hebben een duidelijke indeling met betrekking op de prijs. Zo is het voor jou altijd helder waar je voor betaald.

Webshops

Rankdata maakt ook webshops. Voor een bedrijfswebsite of particulier. Het is mogelijk.

Wat nog meer..

Wij houden ons ook bezig met voordelige website hosting, het maken van mobiele apps en online marketing activiteiten. Zo helpen wij jou middels zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren om een hoge positie in de Google zoekresultaten in te nemen.