Skip to main content
Wow-factor website

Een webshop of
webwinkel laten maken

Wij zijn experts in webshops en webwinkels bouwen. Je kunt bij ons terecht met je digitale vraagstukken van A tot Z. Een partij die verder denkt dan alleen de webshop, zo ben jij je concurrent een stapje voor.

Website laten maken Eindhoven | Rankdata
Digitale aanwezigheid

Persoonlijke aanpak

Onze werkwijze is vrij simpel, wij verplaatsen ons in uw schoenen en luisteren aandachtig. Voordat wij van start gaan met ons design willen we weten wat uw idee is. Het liefst gebruiken we hier een brainstorm sessie voor op ons kantoor in Veghel. We passen de webshop volledig aan op uw doelen. En laten vervolgens pas onze creatieve breinen los.

Unieke content

De juiste expert voor jouw webshop

Een website beschikt van oudsher over informatie. Het doel is om de lezer te voorzien van nuttige unieke informatie. Hierop filtert Google vandaag de dag nog steeds. Wij beschikken zelf over ervaren tekstenschrijvers en kunnen u dus op ieder onderwerp unieke content bieden. Vaak wordt dit onderdeel vergeten terwijl het essentieel is bij het ranken van jouw webshop.

Gratis Extra Uitleg Call Inplannen
Website laten maken Eindhoven | Rankdata
Professionele aanpak

Analyse & strategie

Naast luisteren verrichten wij ook vooronderzoek. Wij zoeken diepgaand naar de online geschiedenis in uw branche. Voornamelijk concurrenten spelen hier een grote rol. Hierdoor beschikken wij voorhand over nuttige informatie van zowel u als de branche waarin u zich begeeft. Hierop passen wij ons webdesign volledig aan.

Maatwerk webshop laten maken

Rankdata ontwikkelt altijd aanpasbare responsive webshops. Daarnaast kan de klant de webshop altijd zelf gemakkelijk beheren. Onze focus ligt altijd op het doel van de webshop, daar stellen we de webshop op in. Vaak is dit conversie en daar spelen we op in met optimalisatie. We denken vanuit de schoenen van uw potentiƫle klanten. Wat is het doel van uw nieuwe webshop?

Gratis Extra Uitleg Call Inplannen
Webshop cases

Recent gebouwde webshops

Gratis Extra Uitleg Call InplannenAl onze cases

Kopje koffie?

Rankdata bestaat uit creatieve ondernemers die graag de handen uit de mouwen steken. We nodigen je graag uit eens een kopje koffie te komen drinken in het mooiste pand in Veghel.

Offerte aanvragen