website laten maken eindhoven

GOEDKOOP EEN WEBSITE LATEN MAKEN IN EINDHOVEN

In webdesign by admin

Goedkoop een website latewebsite laten maken eindhovenn maken Eindhoven dat is waar wij voor kunnen zorgen. Wij van Rankdata kunnen u perfect verder helpen met uw website, webshop of app. Rankdata is gevestigd in Veghel, regio Eindhoven. Daarnaast beschikken wij ook over kantoorruimte nabij centrum Eindhoven. Rankdata bestaat vandaag de dag uit een klein team getalenteerde designers & developers. Er zijn een heel aantal zaken waar u rekening mee moet houden alvorens u de keuze maakt te gaan samenwerken met een webdesign agency.

Goedkoop een website laten maken in Eindhoven is dat nu echt mogelijk, en waar moet ik rekening mee houden?

 

Bepaal eerst het doel van uw website

Er zijn een tal van vragen die waarschijnlijk het eerst bij u naar boven komen. Wat kost het mij in totaal? Hoe weet ik of de website wel wordt zoals ik voor ogen heb? Welke huiskleuren moet de website bevatten? Maar de vraag die als eerste gesteld dient te worden is: Wat is het doel van mijn website, en wat wil ik bereiken met mijn website? Vaak wil men geld verdienen met zijn of haar website, en dat is natuurlijk ook logisch. Een website kost nu eenmaal geld en dat wil men natuurlijk graag terugverdienen. Hieronder een aantal andere doeleinden van websites:

 • (educatieve) Informatie verschaffen
 • Nieuws verspreiden over een bepaald onderwerp (voetbal, religie, enzovoorts)
 • Verkopen van producten of diensten
 • Het binnenhalen van nieuwe klanten
 • Het verspreiden van muziek (radio station)

 

En zo zijn er nog wel meer voorbeelden te noemen over de verschillende doeleinden van een website. Een Website laten maken Eindhoven, voor een goedkoop tarief? Het is cruciaal het doel dan van tevoren vast te stellen. Wij kunnen namelijk de website dan volledig aanpassen op uw doel, en zo de toekomstige bezoekers ook zo veel mogelijk naar uw doel te sturen. Laten we als voorbeeld nemen dat het doel van uw website het verkrijgen is van offerte aanvragen. Het is dan enorm belangrijk dat er genoeg buttons en sturing is naar het betreffende offerte formulier. Ook is het zeker aan te raden verschillende formulieren op de site te verspreiden. Daarnaast is het ook van cruciaal belang dat het offerte formulier op de mobiele versie van de website goed te vinden is.

 

Website laten maken Eindhoven, wat is goedkoop?

Wij Nederlanders zijn vaak op zoek naar een goede koop en niet persé ‘goedkoop’. Goedkoop is namelijk vaak duurkoop en dat heeft u vast en zeker wel eens ervaren. Dit zelfde geld natuurlijk ook voor het laten maken van een website. Zie het laten maken van een website als het schilderen van een schilderij, het is maatwerk en de prijs is erg lastig vast te stellen. Hieronder een aantal korte nadelen van een goedkope website:

 • Goedkope websites zijn vaak van mindere kwaliteit (templates, slechte codering, trage laadtijd)
 • Goedkoop kan een relatief begrip zijn (voor de één is goedkoop €250 en voor de ander €750)
 • Een onervaren webdesigner rekent vaak een laag tarief, en dus is de website ‘goedkoop’
 • Grote massa productie bedrijven rekenen vaak een laag tarief, en dus is de website ‘goedkoop’

Wat bieden jullie aan in Eindhoven?

Wij bieden een goedkope website voor een standaard tarief namelijk €700,- en voor dit tarief heeft u een echte kwaliteits website. Dit betekent een website op maat gemaakt naar uw wensen. En daarnaast bieden wij u dan de volgende functies aan:website laten maken eindhoven

 1. Snelheid optimalisatie (te testen via snelheid tools zoals GTmetrix)
 2. Caching
 3. Clean coding (code gecomprimeerd)
 4. Afbeeldingen optmaliseren
 5. Modernste en nieuwste op maat gemaakt designs
 6. Unieke content door ons zelf geschreven
 7. Actie en conversie gericht naar uw website doel