Webdesign Oss

Rankdata is een groeiend webdesign bureau in dat bekend is in Oss. Al jaren werkt Rankdata samen met toonaangevende bedrijven uit de regio. Rankdata Webdesign biedt u een full service dienstverlening en staat bekend om haar meedenkend vermogen. Wij zijn geen productie bedrijf maar een meedenkende partner die u graag helpt uw doelen te bereiken.

☑ Onze werkwijze

Onze werkwijze is vrij simpel, wij verplaatsen ons in uw schoenen en luisteren aandachtig. Voordat wij van start gaan met ons design willen we weten wat uw idee is. Het liefst gebruiken we hier een brainstorm sessie voor op ons kantoor in Oss. We passen de website volledig aan op uw doelen. En laten vervolgens pas onze creatieve breinen los.

☑ Analyse & strategie

Naast luisteren verrichten wij ook vooronderzoek. Wij zoeken diepgaand naar de online geschiedenis in uw branche. Voornamelijk concurrenten spelen hier een grote rol. Hierdoor beschikken wij voorhand over nuttige informatie van zowel u als de branche waarin u zich begeeft. Hierop passen wij ons webdesign volledig aan.

☑ Unieke content

Een website beschikt over informatie. Het doel is om de lezer te voorzien van nuttige unieke informatie. Hierop filtert Google vandaag de dag nog steeds op. Wij beschikken over ervaren tekstenschrijvers en kunnen u dus op ieder onderwerp unieke content bieden.

☑ Webdesign Oss

Het ontwerpen van websites is iets wat ontstaan is vanuit passie sinds 2010. Destijds was het ondernemen bij ons al aanwezig en hadden we al velen ideeën. Dat we voor ons zelf zouden starten was al een feit. Het ontwerpen van websites was destijds voor ons dus een voor de hand liggende keuze.

☑ Maatwerk websites & webshops

Rankdata Webdesign Oss ontwikkelt altijd aanpasbare responsive websites. Daarnaast kan de klant de websites altijd zelf gemakkelijk beheren. Onze focus ligt altijd op het doel van de website, daar stellen we de website op in. We denken vanuit de schoenen van uw potentiële klanten. Wat is het doel van uw nieuwe website?

☑ Uitleg en groei

Na de oplevering van uw nieuwe website of webshop blijven wij natuurlijk in contact. We zorgen dat u voldoende bent geïnformeerd om uw website of webshop zelf te runnen. Natuurlijk willen we er voor zorgen dat uw website bezocht wordt en goed scoort in de Google index. Dit doen we door de inzet van onder andere SEO. Wanneer u direct wilt scoren op bepaalde zoekwoorden kunnen we u ook voorzien van de betaalde online marketing.

Webdesign werkwijze

Hoe ontwerpen wij een website die perfect aansluit bij uw doelstellingen? Bekijk hieronder de stappen die wij daarvoor doorlopen.

Onderzoek en strategische fase

Bij Rankdata Webdesign Oss beginnen we een nieuw project altijd bij de onderzoeksfase. In deze fase komen de eisen en wensen aan bod. Daarnaast bepalen we het doel van de website en wat er nodig is het doel te verwezenlijken. De uitkomst van deze fase is een duidelijke roadmap en projectplanning.

Technische en informatie fase

Wanneer de doelgroep, toegevoegde waarde en strategische analyse afgerond zijn belanden we in de Technische fase. Hierbij wordt er gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid van de website maar ook een logische indeling en navigatie. De basis van de layout, functies, en structuur worden hier gelegd. U kunt dit beschouwen als het frame van de website.

Creatieve fase

In deze fase begint het daadwerkelijk designen van de website. Hierbij laten onze designers zien wat ze kunnen. Wij maken geen websites na maar bieden professionele creatieve eigen verzonnen websites aan. Dit betekent een unieke website waarmee u jaren voorruit kunt. Design blijf altijd een persoonlijke voorkeur dus er zullen genoeg feedback momenten plaatsvinden.