Skip to main content
Wow-factor webapplicatie

Webapplicatie laten maken:
Volledig op maat

We bouwen webapplicaties altijd volledig op maat. Alle functionaliteiten worden vanaf scratch geschreven. Onze webapplicaties komen altijd met een handig te beheren backend zodat jij zorgeloos de webapplicatie kan beheren.

Ijzersterke en veilige webapplicaties

Nieuwste technieken

Onze webapplicaties worden gebouwd met de nieuwste technieken. Programmeertalen zoals PHP, JQuery, HTML5, en CSS3 zijn de norm.

Veiligheid op #1

Bij de bouw van een webapplicatie zorgen wij altijd voor een optimale veiligheid.
veiligheidslekken zoals SQL Injecties, en XSS scripting voorkomen wij te alle tijden.

Launch & nazorg

Jij wilt je richten op je core business van je eigen onderneming, dat snappen we. Daarom zorgen wij dat alles naderhand netjes blijft werken.

Onze werkwijze voor het opzetten van een webapplicatie

Bij de bouw van een webapplicatie komt veel kijken. Wij werken hierom altijd middels een standaard strategie. Allereerst gaan wij natuurlijk met jou in gesprek om jouw doelen duidelijk te krijgen. Pas wanneer alles duidelijk is voor beide partijen, gaan wij starten met de opdracht.

Deze ziet er als volgt uit:

We ontwerpen alle nodige elementen
We schrijven alle functionaliteiten in custom code
Het ontwerp wordt samengevoegd bij de functionaliteiten
We programmeren de backend / admin panel
We testen de webapplicatie grondig

Uiteraard krijg je tussentijds bericht van ons betreft de voortgang. Ook delen wij de ontwerpen met jou voordat we starten met het programmeren van alle functionaliteiten.

Webapplicatie laten maken, of heb je hier vragen over?

Rankdata bestaat uit creatieve ondernemers die graag de handen uit de mouwen steken. We zijn doeners die jouw droom vertalen in een creatief beeld, en jouw merk online neerzetten. Neem vrijblijvend contact op.

Offerte aanvragen