Skip to main content
Wow-factor website

Een uitzendbureau website
laten maken

Wow-factor website laten maken

Bij Rankdata een uitzendbureau website laten maken betekent ten allen tijden een wow-factor website. Omdat wij al meer dan 20+ uitzendbureau websites hebben gemaakt kennen wij door en door de ins en outs in dit vakgebied. Wat wij zo mooi vinden aan deze branche is de digitale aanwezigheid, de website moet toegankelijk zijn voor zowel de werkgever als werknemer. Ook zijn er veel systemen die geautomatiseerd goed werken voor uitzendbureau websites. Daarom denken wij graag mee hoe we samen kunnen zorgen voor een website waarmee we de concurrent 10 stappen voor zijn.

De juiste expert voor jouw uitzendbureau website

Doordat wij veel ervaring hebben met uitzendbureau websites weten wij waar we op moeten letten. Zo hebben wij verschillende partnerschappen lopen met die handige recruitment software heeft ontwikkeld voor uitzendbureau websites. Wij vormen eenvoudig een vacature database op de website die u als uitzendbureau zelf kunt aanvullen middels de backend van uw ATS. Daarnaast zorgt het systeem voor een handig zoeksysteem waarbij er door de gehele database gezocht kan worden naar vacatures door potentieel nieuw personeel. Wanneer kandidaten zich inschrijven kunt u alles makkelijk beheren in één systeem. Dit geldt ook voor werkgevers die graag een vacature willen plaatsen op uw website.

Verschillende prijsklasse websites

Een template uitzendbureau website laten maken

Wij maken tijdens het bouwen van websites bij Rankdata onderscheid in twee verschillende type websites:

  • Een template website
  • Een maatwerk website

Voor een template website wordt vaak gekozen door een startend uitzendbureau of wanneer er maar een beperkt budget beschikbaar is. De template websites die wij leveren zijn altijd van zeer hoge kwaliteit. De reden dat de prijs lager is komt omdat wij de template inladen en er slechts enkele afbeeldingen en teksten in wijzigen.

Gratis Extra Uitleg Call Inplannen
Ons specialisme

Een maatwerk website laten maken

Indien u een maatwerk uitzendbureau website wilt laten maken bent u natuurlijk al helemaal bij Rankdata aan het goede adres. Ons favoriet is zonder meer de maatwerk website, hierin kunnen we echt ons creatieve ei kwijt. Daarnaast wordt er aan ieder detail extra aandacht besteed en is iedere website die we maken uniek. In dit geval zullen wij ook korte lijnen hebben met elkaar en zijn wij uw go-to bij alles wat we online voor u kunnen betekenen.

Gratis Extra Uitleg Call Inplannen

Wil jij ook een uitzendbureau website?

Als jij ook een goed werkende uitzendbureau website wil en binnen no-time de meest geschikte kandidaten wilt vinden. Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Rankdata of neem telefonisch contact met ons op. Wij kunnen de perfecte recruitment website voor jou opleveren.

Kopje koffie?

Een team van enthousiaste programmeurs, designers en strategen die openstaan voor een verkenningssessie.
We helpen met onze kennis actief organisaties online groeien op basis van de nieuwste online trends.