Wow-factor website

Een uitzendbureau
website laten maken

Wij zijn experts in het bouwen van uitzendbureau websites. Je kunt bij ons terecht met je digitale vraagstukken van A tot Z. Een partij die verder denkt dan alleen de website, zo ben jij je concurrent een stapje voor.

Digitale aanwezigheid

Wow-factor website laten maken

Bij Rankdata een uitzendbureau website laten maken betekent ten allen tijden een wow-factor website. Omdat wij al meer dan 20+ uitzendbureau websites hebben gemaakt kennen wij door en door de ins en outs in dit vakgebied. Wat wij zo mooi vinden aan deze branche is de digitale aanwezigheid, de website moet toegankelijk zijn voor zowel de werkgever als werknemer. Ook zijn er veel systemen die geautomatiseerd goed werken voor uitzendbureau websites. Daarom denken wij graag mee hoe we samen kunnen zorgen voor een website waarmee we de concurrent 10 stappen voor zijn.

Partners en koppelingen

De juiste expert voor jouw uitzendbureau website

Doordat wij veel ervaring hebben met uitzendbureau websites weten wij waar we op moeten letten. Zo hebben wij verschillende partnerschappen lopen met die handige recruitment software heeft ontwikkeld voor uitzendbureau websites. Wij vormen eenvoudig een vacature database op de website die u als uitzendbureau zelf kunt aanvullen middels de backend van uw ATS. Daarnaast zorgt het systeem voor een handig zoeksysteem waarbij er door de gehele database gezocht kan worden naar vacatures door potentieel nieuw personeel. Wanneer kandidaten zich inschrijven kunt u alles makkelijk beheren in één systeem. Dit geldt ook voor werkgevers die graag een vacature willen plaatsen op uw website.

Gratis Extra Uitleg Call Inplannen
Website laten maken Eindhoven | Rankdata
Verschillende prijsklasse websites

Een template uitzendbureau website laten maken

Wij maken tijdens het bouwen van websites bij Rankdata onderscheid in twee verschillende type websites:

  • Een template website
  • Een maatwerk website

Voor een template website wordt vaak gekozen door een startend uitzendbureau of wanneer er maar een beperkt budget beschikbaar is. De template websites die wij leveren zijn altijd van zeer hoge kwaliteit. De reden dat de prijs lager is komt omdat wij de template inladen en er slechts enkele afbeeldingen en teksten in wijzigen.

Gratis Extra Uitleg Call Inplannen
Ons specialisme

Een maatwerk website laten maken

Indien u een maatwerk uitzendbureau website wilt laten maken bent u natuurlijk al helemaal bij Rankdata aan het goede adres. Ons favoriet is zonder meer de maatwerk website, hierin kunnen we echt ons creatieve ei kwijt. Daarnaast wordt er aan ieder detail extra aandacht besteed en is iedere website die we maken uniek. In dit geval zullen wij ook korte lijnen hebben met elkaar en zijn wij uw go-to bij alles wat we online voor u kunnen betekenen.

Gratis Extra Uitleg Call Inplannen
Maatwerk website voorbeelden

Recent gemaakte uitzendbureau websites

Bekijk recente voorbeelden

Kopje koffie?

Rankdata bestaat uit creatieve ondernemers die graag de handen uit de mouwen steken. We nodigen je graag uit eens een kopje koffie te komen drinken in het mooiste pand in Veghel.

Offerte aanvragen