Skip to main content
Recruitment software

Software voor uitzendbureaus

Wij zijn experts in software voor uitzendbureaus. Je kunt bij ons terecht met je digitale vraagstukken van A tot Z. Een partij die verder denkt dan alleen de software, zo ben jij je concurrent een stap voor.


Software voor uitzendbureau of recruitment organisatie
Heb jij een uitzendbureau? Wij begrijpen dat jij verlangt naar een centraal overzicht, met alles in één systeem. Met onze software voor uitzendbureaus bieden wij een volledige integratie voor het digitaliseren van de bedrijfsprocessen. Naast het creëren van overzicht, zul je straks beter matchen als ooit tevoren.  Naast het maken van uitzendbureau websites helpen wij ook graag bij het opzetten en koppelen van de software.

Wist je dat kandidaten sneller solliciteren als jouw klant een werken-bij website heeft? Je leest over alles wat jij moet weten om de volgende grote slag te kunnen slaan als uitzendbureau.

Wat is recruitment software?

Recruitment software is een begrip binnen de wereld van recruitment, voorkomend in een aantal vormen en maten. Wij specialiseren ons in recruitment software voor werving- en uitzendbureaus. De software draagt bij in het bijhouden en verwerken van informatie over sollicitanten en functies. Alle beschikbare informatie wordt overzichtelijk gemaakt in één centrale database. Deze uitzendbureau software wordt ook gebruikt om de informatie van sollicitanten te filteren, te beoordelen en uiteindelijk te matchen met functievereisten.

Recruitment software


Ons team bij Rankdata heeft een bom aan ervaring met het creëren van uitzendbureau websites. In de benauwde arbeidsmarkt wil jij – als bureau – een lichtpunt in de uitzendbranche zijn. Doordat wij weten waar op moet worden gelet, kunnen wij kwaliteit garanderen. Middels verschillende ATS systemen kunnen wij recruitment software aanbieden dat is ontwikkeld voor uitzendbureaus. Door gebruik te maken van dergelijke software sla jij een slag in het digitaliseren. Digitaal werken leidt over het algemeen tot minder handmatig werk – en dus minder fouten.

Hoe werkt recruitment software?

De software kunnen wij met behulp van een API koppeling activeren op de uitzendbureau website. Wij kunnen de software gebruiken van verschillende ATS systemen. De backend maakt het mogelijk dat je de vacature database zelfstandig kunt aanvullen. Bij inschrijvingen van nieuwe kandidaten wordt er automatisch een koppeling gemaakt met de API. Op die manier kun jij alles eenvoudig beheren in één overzichtelijk systeem. Indien werkgevers een vacature plaatsen op jouw website, is er sprake van een soortgelijke werking.

Waarom recruitment software?


Software voor uitzendbureaus brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo behaal je bij het gebruik van dergelijke software enorm veel tijdswinst. Het optimaliseren van de wervings- en uitzendprocessen gaat gepaard met het verkrijgen van betere en sneller matches. Door het creëren van een alles-in-één overzicht, verkrijgen kandidaten sneller een – voor hen – geschiktere vestiging. 

Ook klanten ontvangen uitzendkrachten waar zij daadwerkelijk iets mee kunnen. Hierdoor stimuleer je voor zowel kandidaat als klant een ervaring die zal worden geprezen. Uitzendbureau software geeft de mogelijkheid om de database te koppelen aan externe systemen. Samen met genoemde voordelen, kent het een connectie met bepaalde groeimogelijkheden. Naast zakelijke voordelen, bestaan er ook enkele persoonlijke voordelen. Zowel jij als andere betrokkenen zullen meer rust kennen en plezier aan de processen beleven.

Werken-bij website

Om nóg meer van zakelijke voordelen te kunnen genieten, kun je een werken-bij site opzetten. Zo’n website zet je in als specifiek webadres waarop het bedrijf vacatures plaatst. De pagina dient als overtuigingsmiddel om de sollicitant te overtuigen om te solliciteren. 

Met een werken-bij website bedoelt men geen “www.geweldigbedrijf.com/vacatures”, maar echt een “www.werkenbijgeweldigbedrijf.com” als apart webadres.

Wat is een werken-bij website?

Op een werken-bij website worden veelal de carrièrekansen binnen bedrijven van klanten weergegeven. Steeds meer uitzendbureaus bouwen werken-bij websites voor hun meest belangrijke klanten. Op die manier zorgt het bureau voor meer binding met zowel de klant als haar kandidaten.

Naast carrièremogelijkheden komt men op werken-bij sites meer te weten over de cultuur binnen een bedrijf. Dergelijke websites hebben een ander doel dan de hoofdwebsite. Hierdoor kan de klant een optimale afstemming realiseren tussen vacature en bijzaak. Bovendien is de werken-bij website een extra mogelijkheid om de klant in een goed daglicht te zetten.

Bij Rankdata weten wij wat nodig is om de werken-bij website te laten slagen. Door het toevoegen van de juiste informatie en middelen, bouwen wij een krachtige recruitment tool. Zo bereikt het uitzendbureau de juiste talenten, waaruit de beste matches ontstaan.

Waarom een werken-bij website?

Het is gebruikelijk dat de eerste indruk van een kandidaat plaatsvindt op de werken-bij site. Op deze webpagina doen bedrijven er alles aan om zich te verkopen aan potentiële sollicitanten. Een gewenste, positieve eerste indruk maken is dan ook van uitzonderlijk belang. Wat maakt werken bij het bedrijf dusdanig leuk dat de lezer wilt solliciteren? Zet alle voordelen op een rij en haal zo nieuwe werknemers binnen.

Voordelen werken-bij website

Net als alles wat in populariteit stijgende is, komen er bij werken-bij sites voordelen kijken. Zo geeft het hebben van een werken-bij website extra ruimte voor het verkopen van diensten. Bij het overbrengen van de positieve cultuur binnen jouw bedrijf, is meer ruimte voor beleving. Kandidaten willen immers zo goed mogelijk worden ingelicht over waar het bedrijf voor staat. Middels een werken-bij site weet men deze eventuele onzekerheid weg te nemen. Enkele andere voordelen zijn:

  • De klant heeft een vast platform voor al jouw wervings- en uitzendactiviteiten.
  • De klant straalt transparantie en een bepaalde mate van professionaliteit uit.
  • De klant laat zien waarde te hechten aan kwaliteit, dat samen met de blijk van professionaliteit een onderscheidend vermogen kent in de momenteel krappe banenmarkt.
  • De klant brengt duidelijkheid over een zekere culturele match.

Wanneer een werken-bij website?

Indien je ervoor kiest door Rankdata een werken-bij website te laten maken, geef je aan open te staan voor kandidaten. De website geeft de nodige extra ruimte om meer informatie te delen en leidt tot meer transparantie. 

Met een werken-bij website worden vacatures sneller en beter vindbaar. Hierdoor is de website in staat tot het ontvangen van een toeloop aan sollicitaties. Het ontvangen van sollicitaties zorgt voor een bepaald imago. Wanneer de klant zich daarvan bewust is, is het sneller in staat tot effectief handelen en ontstaan er mogelijk nieuwe kansen. Op den duur zal de klant dan sollicitaties van hogere kwaliteit ontvangen, voor een diversiteit aan afdelingen en functies.

Uitzendbureau website laten maken

Bij Rankdata kunnen wij zeggen dat ons team over een breed expertise bezit. Wij bouwen tal van websites, zo ook voor uitzendbureaus. Indien je een uitzendbureau website op maat wilt laten maken, ben je bij ons aan het juiste adres. Maatwerk websites zijn onze specialisatie.

Wij horen maar al te graag wat jij te bieden hebt, alvorens wij onze creativiteit erop loslaten. Bij Rankdata laten wij de websites volledig aansluiten op jouw uitzendbureau. Zo wordt aan ieder detail aandachtig behandeld en is de website gegarandeerd uniek. 

Wanneer de website gereed is en in gebruik wordt genomen, zullen wij bereikbaar zijn voor alles wat we voor jou online kunnen betekenen.

Persoonlijke aanpak

Bij Rankdata hanteren wij een persoonlijke aanpak. Graag laten wij zien dat het bieden van een luisterend oor van meerwaarde is in het proces. Je straalt een bepaalde gedrevenheid uit als uitzendbureau. Wij verplaatsen ons in jouw schoenen en bouwen vanuit diezelfde gedrevenheid de werken-bij site. Graag laten wij zien verder te denken dan alleen de website, waardoor je de concurrent een grote stap voorblijft.

ATS systemen


Wij bieden koppelingen aan met verschillende ATS systemen dat zich richt op het vereenvoudigen van recruitment.  Vervolgens worden ze automatisch op de geselecteerde vacaturebanken geplaatst. De matchingtools zorgen er dan voor dat er een match gevonden wordt, terwijl overzicht wordt behouden. 

Conclusie

Hierboven heb je kunnen lezen wat recruitment software is, wat het kan betekenen voor uitzendbureaus en wat de voordelen zijn. We hebben het kort over verschillende ATS systemen gehad en over de overzichtelijke software die zij hebben ontwikkeld. Met dank aan het bestaan van verschillende ATS systemen kunnen wij jouw uitzendbureau website voorzien van de gewenste functionaliteit. Ook ben je helemaal bij over werken-bij websites: wat het is, wat de voordelen zijn en wanneer het praktisch is. 

Meer weten?

Wij hopen je van de nodige informatie te hebben voorzien. Jij weet nu meer over recruitment software, wat dat betekent voor uitzendbureaus, werken-bij sites en wat wij voor jouw uitzendbureau kunnen betekenen. 

Mocht je toch nog meer willen weten? Neem contact met ons op of maak een afspraak, wij horen graag wat we voor jouw uitzendbureau kunnen betekenen! Van afspraak tot na een gebruiksklare website; wij staan voor je klaar.

 

Kopje koffie?

Rankdata bestaat uit creatieve ondernemers die graag de handen uit de mouwen steken. We nodigen je graag uit eens een kopje koffie te komen drinken in het mooiste pand in Veghel.

Offerte aanvragen