Social Media Marketing:
De sleutel tot uw online succes

Wil jij meer winst, omzet, nieuwe klanten en naamsbekendheid?
Rankdata is de partij die u helpt exponentieel te groeien d.m.v. social media.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel: 040 - 24 05 140

Bel gerust!
040 24 05 140

Onze succesformule voor
ijzersterke social media campagnes

Strategie bepalen

Uw campagnes bereiken alleen ijzersterk resultaten met de juiste ideeën en content. U zorgt voor de content, wij bedenken samen de ideeën en wij leveren de ijzersterke resultaten!

Implementeren & Testen

Social media campagnes zijn geen one-and-done deals. Je moet veel ideeën uitwerken op verschillende doelgroepen en testen wat werkt. Het snelle testen van goede of slechte advertenties hebben wij gemasterd. En dan komt het beste gedeelte, het schalen van je succes!

Schalen van campagnes

Terwijl jij hard aan je core business werkt, testen wij welke advertentie koppen, afbeeldingen en video's aanslaan bij welk publiek. We verhogen onze inzet op die goedlopende advertenties en blijven zoeken naar nieuwe perfecte doelgroepen. De losers sluiten we direct zodat je hier nooit geld aan verliest. All you have to do is watch the ads hit a homerun!

Hoe wij onze klanten helpen met exponentiele groei

Bij Rankdata hebben wij het vaak over groeien. Het structureel ontvangen van leads is niet genoeg om jouw business enorme groei te geven. Het is exponentieel meer leads ontvangen en daarop voorbereid zijn. Als wij bedrijven niet helpen met groeien, dan groeit Rankdata ook niet mee. Wij weten hoe jij meer leads en sales kan krijgen. En wij willen je daarbij helpen!

Social media marketing is persoonlijke marketing

Een radio reclame spreekt je 95% van de keren niet aan en je wilt het eigenlijk niet eens horen. Dit geldt ook voor tv reclames, daarom doet het platform van Netflix het zo goed.
Maar een reclame van een product of dienst waar je eigenlijk wel op zoek naar was, maar niet actief. Daar neem je wel even je tijd voor. Wij zorgen dat dit gebeurt bij jouw ideale klanten. Wanneer ze je nodig hebben en interesse hebben ben jij daar om ze te helpen!

Ideale doelgroepen
Doelgroep specifieke content
Exponentiele groei
Conversie optimalisatie
Mobiele ontwikkeling

Een sterk team achter jouw business

Wij weten hoe het voelt als je je bezig moeten houden met andere zaken dan je core business. Elke minuut die je verspilt aan het proberen om je online marketing van de grond te krijgen op eigen houtje, laat je geld op de tafel liggen. Wij begrijpen ook dat het niet makkelijk is om een betrouwbare partner hierin te vinden… ja wij zien het als een samenwerking. En dat vertrouwen willen we absoluut verdienen, wij laten onze acties en prestaties spreken.
We houden van korte lijnen om snel te kunnen starten en alles goed op te zetten. Dit drukke contact wordt steeds minder tot het een volledige automatische machine is geworden.

IJzersterk team specialisten
Focus op een sterke samenwerking
Veel contact voor beste beste groei
Drukke start, ontspannen uitloop

Ook zo'n ijzersterke groei
ervaren?

Rankdata bestaat uit creatieve ondernemers die graag de handen uit de mouwen steken. We zijn doeners die jouw droom vertalen in een creatief beeld, en jouw merk online neerzetten. Neem vrijblijvend contact op.

Offerte aanvragen