Skip to main content
Wie zijn wij

Office & Team

Een solide Nederlands team van developers en designers met samen meer dan 30 jaar ervaring in de IT

Ons verhaal

Ons ultieme doel is om échte invloed uit te oefenen door het bouwen van succesvolle websites en apps. Wij zijn er sterk van overtuigd dat technologie de kracht heeft om blijvende veranderingen teweeg te brengen. Ons hart ligt bij het stimuleren van innovatie en het toevoegen van waarde in de arbeidsbemiddelingssector. Bij elke regel code en bij ieder project streven we naar verbeteringen die op de lange termijn een positieve impact hebben. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een vernieuwend job board of het creëren van een op maat gemaakte WordPress website.

Wij creëren websites en apps op maat, perfect afgestemd op de wensen van onze klanten en de specifieke uitdagingen binnen de recruitmentsector. Onze oplossingen variëren van geavanceerde bedrijfssoftware tot mobiele apps en webapplicaties. Met een focus op kwaliteit en innovatie bieden wij krachtige technologische oplossingen.

Ons proces omvat een grondige analyse van de unieke behoeften van onze klanten en een nauwe samenwerking gedurende het hele project. Ons toegewijde team van IT-professionals combineert creativiteit met technische vaardigheden om oplossingen te ontwerpen en te ontwikkelen die de verwachtingen overtreffen. Door voortdurende innovatie en verbetering streven we naar steeds betere resultaten in ons werk.

Ons kantoor

Waar we startte vanuit een kantoor in Veghel in een mooi historisch pand zijn we sinds zomer 2022 verhuisd naar het bruisende technische centrum van Eindhoven. Momenteel zijn we gehecht aan een leuk en sterk team van dedicated developers en designers. Kom gerust eens langs voor een kopje koffie op ons kantoor in Eindhoven.

Ons team

 • null

  Ruben

  Lead sales, owner

 • null

  Jelmer

  Lead development

 • null

  Danny

  PHP, JAVA, PYTHON developer

 • null

  Nick

  UX Designer

 • null

  Alexander

  Team manager en designer

 • null

  Walter

  Lead development

 • null

  Coby

  UX Designer, SEO expert

Samenwerken met het meest enthousiaste team in de branche?

Rankdata bestaat uit creatieve ondernemers die graag de handen uit de mouwen steken. We zijn doeners die jouw droom vertalen in een creatief beeld, en jouw merk online neerzetten. Neem vrijblijvend contact op.