Office & team
Wie zijn wij?

Wij zijn creatieve ondernemers die graag onze handen uit de mouwen steken. We zijn doeners die jouw droom vertalen in een creatief beeld, en jouw merk online neerzetten. Vanuit ons kantoor in Veghel maken we websites die resultaten opleveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel: 040 - 24 05 140

Bel gerust!
040 24 05 140

Hoe ontstaan?

Rankdata staat voor een hechte samenwerking en is ontstaan door samenkomst van 2 broers en 2 vrienden. Met een totaalteam van 4 man sterk waarbij ieder een achtergrond in de online dienstverlening heeft.

Wij zijn perfectionisten en optimisten die gaan voor het beste resultaat, en daarom zullen wij ons ook constant blijven verbeteren. Investeren in ons zelf is wat wij erg belangrijk vinden, kennis is our key to succes.

Vestiging Veghel

Ons kantoorpand is gelegen in de stad Veghel deel uitmakende van gemeente Meierijstad. We zijn hier gevestigd sinds anderhalf jaar tijd en vinden dit een fijne spot. We zitten lekker centraal en zijn omringd met vele erkende bedrijven.

Website laten maken Eindhoven | Rankdata Website laten maken Eindhoven | Rankdata
Flexspot Eindhoven

Het team van Rankdata komt grotendeels uit Eindhoven, en daarom werken wij zo nu en dan ook op locatie in Eindhoven. Klanten uit Eindhoven reizen ook graag naar Veghel omdat wij daar zo’n mooie locatie hebben, en natuurlijk de beste koffie.


(bekijk hier het artikel) fotografie: Menno boon

Rankdata in het nieuws:

Rankdata is onder andere verschenen in de Frits. Lees gerust het artikel door in de Frits door deze aan te klikken. Wij vertellen hierin kort wie we zijn, en wat we voor Frits betekent hebben op het gebied van webdesign en marketing.

Ook zo'n ijzersterke website
laten maken?

Rankdata bestaat uit creatieve ondernemers die graag de handen uit de mouwen steken. We zijn doeners die jouw droom vertalen in een creatief beeld, en jouw merk online neerzetten. Neem vrijblijvend contact op.

Offerte aanvragen