Wie zijn wij

Office & Team

Met een team door heel Nederland en twee kantoor locaties in Eindhoven en Veghel bedienen wij alléén de leukste klanten.

Ons verhaal

Rankdata is ruim 8 jaar geleden ontstaan onder de naam Deddensweb door Ruben Deddens en zijn broer. Zo ontwikkelde zijn broer websites en verzorgde hij de strategische en marketing technische kant van het bedrijf. Dit is 5 jaar geleden overgegaan in Rankdata samen met developer en goede vriend Nick. Er zijn vervolgens door de jaren heen verschillende developers bij gekomen en Rankdata is altijd dicht bij haar core business gebleven: de ontwikkeling van websites en platforms. Of dit nu in PHP, HTML, JAVA of in WORDPRESS is, dit is gedurende 8 jaar altijd de sterke basis geweest.

Door de jaren heen heeft Rankdata verschillende mooie projecten mogen afronden maar het meest trots is Rankdata op de langdurige samenwerkingen en het vertrouwen van de klanten. Zo zijn er domeinnamen van klanten die sinds 8 jaar geleden nog steeds bij Rankdata lopen voor de hosting en onderhoud.

Ons team

Samenwerken met het meest enthousiaste team in de branche?

Rankdata bestaat uit creatieve ondernemers die graag de handen uit de mouwen steken. We zijn doeners die jouw droom vertalen in een creatief beeld, en jouw merk online neerzetten. Neem vrijblijvend contact op.