Skip to main content
Wow-factor website

OTYS Go! WordPress Plugin: Optimaliseer Jouw Recruitment Website

Wij zijn experts in het bouwen van recruitment websites. Je kunt bij ons terecht met je digitale vraagstukken van A tot Z. Een partij die verder denkt dan alleen de website, zo ben jij je concurrent een stapje voor.

De Voordelen van OTYS Go! WordPress Plugin

Als een vooraanstaand bedrijf in de recruitmentindustrie begrijpen wij het belang om flexibel te groeien met bijvoorbeeld WordPress. Dit heeft geleid tot een strategische samenwerking met een krachtige tool: de OTYS Go! WordPress Plugin.

Met de OTYS Go! WordPress Plugin tillen we onze websites naar nieuwe hoogten. Deze speciaal ontworpen plugin voor recruitment website OTYS biedt een scala aan functies die niet alleen de gebruikservaring verbeteren, maar ook de vindbaarheid optimaliseren.

Gebruiksgemak en Functionaliteit

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van OTYS Go! is het intuïtieve ontwerp en de eenvoudige implementatie. Zelfs zonder uitgebreide technische kennis kunnen wij de plugin moeiteloos integreren in ons bestaande WordPress-platform, en weten we precies hoe we bepaalde onderdelen kunnen customizen.

Gratis Extra Uitleg Call Inplannen

Verbeterde Candidate Journey

Recruitment begint met de eerste interactie met potentiële kandidaten. Met de OTYS Go! WordPress plugin creëren we een naadloze integratie met WordPress. Vevolgens kunnen we website volledig custom bouwen van overzichtelijke sollicitatieformulieren tot geautomatiseerde bevestigingsmails, elke stap is geoptimaliseerd om kandidaten aan te trekken en te behouden.

SEO-vriendelijke Structuur

Een cruciaal aspect van online succes is zichtbaarheid in zoekmachines. Hierin excelleert WordPress in combinatie met de OTYS Go! plugin met zijn SEO-vriendelijke structuur. De plugin genereert automatisch geoptimaliseerde meta-tags, gestructureerde gegevens en sitemaps, waardoor onze website gemakkelijker te indexeren is door zoekmachines.

Jouw partner in recruitment website ontwikkeling

Om onze online aanwezigheid verder te versterken, werken we samen met onder andere de OTYS go wordpress plugin, een toonaangevende partner in het bouwen van op maat gemaakte WordPress-websites.

Diepgaande Zoekwoordanalyse

Om de concurrentie voor te blijven, is het niet voldoende om alleen een geoptimaliseerde website te hebben. Daar komt Rankdata om de hoek kijken, als onze strategische partner in digitale zichtbaarheid.

Gratis Extra Uitleg Call Inplannen

Kopje koffie?

Rankdata bestaat uit creatieve ondernemers die graag de handen uit de mouwen steken. We nodigen je graag uit eens een kopje koffie te komen drinken in het mooiste pand in Veghel.

Offerte aanvragen