Online Marketing in Veghel door Rankdata

Rankdata is een groeiend online marketing bureau in Veghel. Al jaren werkt Rankdata samen met toonaangevende bedrijven uit de regio. Rankdata online marketing Veghel biedt u een full service dienstverlening en staat bekend om haar meedenkend vermogen. Wij zijn geen productie bedrijf maar een meedenkende partner die u graag helpt uw online doelen te bereiken.

☑ Voorbereid de de markt betreden

Er zijn een hoop strategische middelen om een nieuw product of een opkomende dienst op de markt te brengen. Dankzij het internet en de vele media kanalen zijn de marketing mogelijkheden wat minder voor de hand liggend geworden. Wij houden er van om met u te brainstormen over de beste strategie en uiteraard over hoe we het plan gaan uitwerken!

☑ Strategisch plan – Social media, SEO, SEA en het web

Voor een bedrijf is een website het nieuwe visitekaartje. Daarnaast worden vaak de diensten en/of producten duidelijk naar voren gebracht. Rankdata denkt met u mee, welke social media kanalen zijn noodzakelijk en welke zijn onnodig? We nemen de zorgen van het ranken in Google van u over, zodat u zich kan richten op uw core business.

☑ Apps, websites en mobiel

Mobiele websites zijn momenteel het oogpunt van het web, scoort de website niet goed op mobiel dan merkt u dat in de marketing campagnes. Rankdata zorgt altijd voor een responsive design dat bij uw bedrijf past. Met social media komt u een heel eind in de online marketing wereld als uw kanalen prachtig samenhangen met het beeld van uw bedrijf en de website.

☑ Online marketing Veghel

Wat is online marketing? Online marketing is belangrijker dan ooit tevoren! Met de opkomst van social media zijn de mogelijkheden ook gegroeid. Likes en hashtags zijn een deel van het nieuwe marketing stratego. Uw doelgroep bepalen en gericht kunnen adverteren op die doelgroep was voor bedrijven natuurlijk altijd een droom. Daarom heeft Rankdata zich onmiddellijk verdiept en gespecialiseerd toen de droom een werkelijkheid werd.

☑ Een prettige samenwerking

Rankdata Online marketing Veghel denkt met u mee! Hoe ziet je bedrijf er uit van binnen en van buiten? Laat ons uw visie zien en wij schijnen dat beeld terug op de wereld met een vergrootglas. Aan de hand van een roadmap volgt u precies het traject met ons mee.

☑ Van idee tot een succes

Rankdata Veghel staat voor u klaar wanneer u een idee tot leven wilt wekken op het internet. Wanneer u een gloednieuwe webshop hebt laten designen is het volgende natuurlijk de conversies. We vergroten de conversieratio niet alleen met online marketing. We blijven uw webshop verbeteren tot in de puntjes. Dit zorgt voor meer clicks, meer offerte aanvragen en meer omzet. Lees hier meer over. Webdesign Veghel.

Online marketing werkwijze

Hoe kiezen we de strategie die bij u past? Hieronder kunt u alvast een idee op doen hoe we met klanten succes bereiken.

Brainstormen en strategie bepalen

Bij Rankdata Veghel starten we altijd bij de onderzoeksfase. Na een brainstorm sessie komen we vaak al tot enkele conclusies. Daarnaast bepalen we het doel van de website en wat er nodig is het doel te verwezenlijken.
De uitkomst van deze fase is een duidelijke roadmap en projectplanning.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie zorgt er voor dat uw website zo hoog mogelijk in Google scoort op een organische manier. Rankdata Veghel specialiseert zich al jaren in de technieken die onder andere Google gebruikt om de zoekscores te bepalen. Onze werkwijze is duidelijk en effectief.

Online Marketing en Data Analyse

Het is extreem belangrijk te analyseren hoeveel bezoekers je site trekt en hoe deze bezoekers op je site terecht komen. Voor je SEO is dit belangrijk, maar ook voor je campagnes en aanpassingen aan je website.
Zonder deze data te analyseren heb je geen idee of je het positieve effect bereikt waar je naar streeft. Met tools als Google Analytics en Google Tag Manager kunnen we exact meten hoe uw bezoekers arriveren op uw website en wat volgende acties zijn. Hiermee finetunen we de campagnes en behalen we Online Marketing+ Resultaten.