Skip to main content
17 min leestijd
Wow-factor website

Jouw eigen uitzendbureau website laten bouwen?

Een belangrijk onderdeel van jouw uitzendbureau is de website, hier komen zowel de potentiële werknemers als werkgevers terecht. Waar moet je op letten bij een uitzendbureau website?

website laten maken veghel
Vacatures | Recruitment | Uitzendbureau

Jouw eigen uitzendbureau website laten bouwen?

De kans is aanzienlijk groot dat jij al voor een lange tijd een uitzendbureau website of een vacature site wilt laten bouwen, je bent namelijk niet voor niets bij dit artikel terecht gekomen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het ontwikkelen van deze sites die aan al jouw eisen voldoen. Benieuwd wat je kunt verwachten van onze vacature site of uitzendbureau site? Lees dan snel verder, hieronder laten we je namelijk alles zien wat je moet weten over de site. Door dit artikel even goed door te nemen kom je niet meer voor verrassingen te staan.

Het belang van een goede uitzendbureau website

Voordat we ingaan op de uitzendbureau website van ons bedrijf is het van belang om even stil te staan bij de website zelf. Waarom zou je over een dergelijke website moeten beschikken? Als uitzendbureau is het natuurlijk jouw doel om de juiste kandidaten te vinden. Om de kandidaten op een eenvoudige manier in kaart te brengen is het hebben van een professionele website noodzakelijk. Je wilt het namelijk mogelijk maken voor de klant om een vacature te plaatsen. Vervolgens moet de kandidaat kunnen reageren op de vacature. Hoe wil je dit ooit realiseren zonder professionele vacature site? precies, een website is echt noodzakelijk voor de juiste resultaten.

Vacatures | Recruitment | Uitzendbureau

Gratis jouw site laten bouwen

Het is dus van cruciaal belang om over een goede uitzendbureau site te beschikken. Wat als wij je zouden zeggen dat je via onze partner site gratis een uitzendbureau website kunt ontwikkelen? Deze nieuwe website plug-in maakt het mogelijk om zelf je eigen uitzendbureau website op te zetten. Het is middels de plug-in van onze partner mogelijk om klanten een eigen vacature te laten plaatsen. De klant kan kiezen uit een gratis vacatureformulier of uit een vacatureformulier tegen een bepaald bedrag. Dit kan de klant uiteraard zelf bepalen. Wil de klant een vacature plaatsen dan is het niet noodzakelijk om een account aan te maken. Deze functie vind je nergens binnen de vacaturemarkt, dit komt dus goed van pas. 

Na het plaatsen van een vacature krijg jij als uitzendbureau gelijk een bericht. Door deze notificatie blijf je op de hoogte van alle openstaande vacatures op je website. Het is mogelijk om reacties van klanten gelijk door te sturen via de mail.

Gratis Call inplannen
Ons specialisme

Ook voor bedrijven en organisaties?

Het kan natuurlijk zijn dat je als bedrijf zelf op zoek bent naar een nieuwe kandidaat. Ook in dit geval is het mogelijk om gebruik te maken van onze plug-in. Je kunt namelijk een speciale vacature site maken voor de toekomstige kandidaten. Het principe is precies hetzelfde, echter gebeurt het hier zonder tussenkomst van een uitzendbureau. Je zet een vacature online binnen het bedrijf zelf en wacht tot een kandidaat reageert. Heb je de kandidaat gevonden die je zocht? Dan kan je jouw vacature gelijk weer verwijderen.

Kies vandaag nog voor je eigen site

We hopen dat je door middel van dit artikel een beter beeld hebt gekregen bij de mogelijkheden voor het ontwikkelen van een eigen uitzendbureau website of een vacature site voor bedrijven en organisaties. Dankzij onze plug-in is het ook voor jou mogelijk om vacatures onder te brengen op één centrale plaats. Het koppelen van de juiste kandidaat aan een bepaalde klus wordt hierdoor een fluitje van een cent. Vragen over onze plug-in? Wees dan niet bang om even contact met ons op te nemen, we staan namelijk klaar om je verder te helpen!

Gratis Extra Uitleg Call Inplannen
Maatwerk website voorbeelden

Recent gemaakte uitzendbureau websites

Kopje koffie?

Rankdata bestaat uit creatieve ondernemers die graag de handen uit de mouwen steken. We nodigen je graag uit eens een kopje koffie te komen drinken in het mooiste pand in Veghel.

Offerte aanvragen