Skip to main content

Job site voor de beste kandidaten

Job recruiting websites zijn websites met veel vacatures die overzichtelijk zijn voor werkzoekende. Als je op zoek bent naar een job dan is het fijn om een centrale plek te hebben waar je naar toe kunt gaan om een vacature te vinden. Op deze manier hoef je als werkzoekende dan niet het hele internet af te speuren en dat scheelt een hoop tijd. Als werkgever is het daarom belangrijk om je vacatures op een job recruiting website aan te bieden. Je krijgt hierdoor een grotere bereik, dankzij de vele bezoekers per dag. Dit betekent dat je vacature vaak wordt bekeken en dit vergroot de kans om een geschikte kandidaat te vinden. 

Veel job site’s hebben geregeld dat hun vacatures niet alleen op hun website zichtbaar zijn, maar ook via andere websites zoals Google Jobs. Op deze manier vergroot je het bereik van je vacature nog meer. Dit is natuurlijk ideaal voor het vinden van een geschikte kandidaat voor de vacature. 

De juiste vacature via een job recruiting website

Nu het internetgebruik in de laatste jaren enorm is toegenomen verwachten de gebruikers ook steeds meer diensten via het internet. In het geval van recruitment willen werkzoekende het liefst zo snel en makkelijk mogelijk bij een vacature uitkomen bij hun droombaan. Dit kun je doen via bijvoorbeeld filters op de websites. Dit scheelt een hoop scrollen en frustraties waardoor een werkzoekende snel weer kan vertrekken naar een andere website. Met de websites van Rankdata kun je makkelijk filters instellen voor de branche van de vacature, locatie, functie en nog veel meer. Je kunt tegenwoordig zelfs een filter voor thuiswerken toevoegen, aangezien dit de laatste jaren in populariteit enorm is toegenomen. 

Beheer de omgeving van een job website

Als beheerder van een job website wil je een omgeving creëren die gebruikvriendelijk is voor de werkzoekende, maar ook voor jou als beheerder. Dit kan namelijk een hoop tijd schelen op het moment dat je aanpassingen wil toevoegen aan de website. Je kan snel zelf vacatures plaatsen en de voortgang hiervan bijhouden. Je kunt zelfs automatische reacties instellen voor kandidaten die niet voldoen aan jouw wensen.

Ook voor de werkgever heeft een gebruiksvriendelijke job website vele voordelen. Bij een goede job website kun je gemakkelijk en snel een cv en motivatiebrief uploaden, zonder dat je moet inloggen of je gegevens achter moet laten. Dit zorgt ervoor dat meer werkzoekende willen reageren op de functie en dat is precies wat je wil als werkgever.

Een job site starten bij Rankdata

Met de vele concurrentie op de vacature markt is het belangrijk om een job website te hebben waarmee je opvalt en gebruiksvriendelijk is. Dankzij onze vele jaren ervaring en expertise in de recruitment branche kunnen wij gemakkelijk en snel een job recruitment website op maat maken die voldoet aan al jouw wensen en behoeften. Wil jij ook een op maat gemaakte job site? Neem dan vandaag nog contact op met Rankdata. Je kunt ons telefonisch bellen via 0413 410101 of een offerte bij ons aanvragen.