Skip to main content
Veilingsite laten maken?

Een veiling website
laten maken

Wij zijn experts in het bouwen van veiling websites. Je kunt bij ons terecht met je digitale vraagstukken van A tot Z. Een partij die verder denkt dan alleen de website, zo ben jij je concurrent een stapje voor.

De beste veiling websites

Veiling website laten maken

Bent u op zoek naar een bouwer van hoogwaardige veiling websites, waar u te allen tijde met digitale vraagstukken terecht kunt? U kunt bij ons terecht voor meer dan een volledig geautomatiseerde veilingsite. Wij denken verder dan enkel de website, zo blijft u de concurrentie een grote stap voor. Ons team van veiling website makers bestaat enkel uit experts. Zo bouwen wij de veilingsite die precies doet wat u verwacht, waar u tijd bespaart.

Wij zijn online veiling experts

Wat is een veiling website?

Aan Rankdata heb je een uitstekende veiling website maker, maar wat houdt het eigenlijk in? Op een veiling website kunnen producten en diensten worden aangeboden; denk aan verzamelitems, uitstapjes en hotelovernachtingen. Gebruikers van de veiling website kunnen bieden op producten en diensten waar zij geïnteresseerd in zijn. Het is op veel veiling websites gebruikelijk dat veilingen een bepaalde loop- en eindtijd hebben. Om te voorkomen dat bieders in de laatste seconden van een veiling “winnen”, waar eerdere bieders meer hadden willen bieden, worden sommige veilingen verlengd. In zo’n situatie spreekt men van lastminutebiedingen.

Gratis Extra Uitleg Call Inplannen
Het begin

Een eigen veilingsite starten

Middels ons expertise maken wij het mogelijk om u te voorzien van de gewenste veiling website. Met de website die wij bouwen, kunt u overtollige voorraden veilen, profiteren van opbrengsten middels de commissie, of simpelweg producten en diensten aanbieden. Wij passen onze visie aan op uw wensen en doelen.

Wij hebben ervaring met het proces van diverse veiling websites bouwen en maken. Neem eens een kijkje in ons portfolio, waar u tal van onze projecten kunt vinden. Steeds meer ondernemers zien de voordelen van onze service in, en maken daar vervolgens succesvol gebruik van.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Gratis Extra Uitleg Call Inplannen
Ons specialisme

Veiling website gebouwd op expertise

Ons expertise staat voorop, waarbij we ieders kwaliteiten optimaal weten te benutten. Wij weten dat een website over informatie beschikt, zo ook uw veiling website. Het is aan de websitemaker om de  lezer te voorzien van betekenisvolle informatie. Wij beschikken over ervaren tekstschrijvers, die het mogelijk maken dat wij unieke en betekenisvolle content bieden. Veel websitemakers vergeten dat dit aspect essentieel is in het ranken van uw veiling website. Google haar ranking werkt immers nog altijd volgens hetzelfde concept van betekenisvolle, nuttige en unieke informatie.

Onderzoek wijst uit dat de meeste mensen niet verder dan de eerste vier zoekresultaten kijken. Bij Rankdata zijn wij er van overtuigd dat het van belang is om een veiling website te maken die naadloos zal worden begrepen door Google. Het maken van een veiling website middels de juiste strategie maakt dat u uw budget gemakkelijk terugverdient. Bij al onze klanten is het zo dat er winst gemaakt wordt dankzij Google. Door ons uw veiling website te laten maken, komt ons expertise wat betreft de ranking goed van pas.

Bovendien wilt u een veiling website laten bouwen die doet wat u en uw klant of consument verwacht. Om die reden kijken wij ook naar uw doelgroep. Ongeacht de grootte van deze groep, in ons heeft u een kwalitatief uitstekende veiling website maker. 

Gratis Extra Uitleg Call Inplannen
Veiling website laten maken
Veiling website laten maken
Responsive bouwen

De veiling website

Wij ontwikkelen uitsluitend aanpasbare responsive webwinkels. Dit maakt dat de klant of consument de veiling website zelf gemakkelijk kan beheren. De website stellen wij in op de wensen en doelen die u met ons heeft besproken. Wij zien deze wensen, in combinatie met ons expertise en het doel van de website, als rode draad in het proces. Tijdens het maken van de veiling website denken we bij Rankdata vanuit de potentiële klant. Wij staan daarbij in de schoenen van de potentiële klant, om zo het uiteindelijke eindproduct te kunnen optimaliseren. 

Bij het maken van een veiling website komen diverse aspecten kijken. Zo ontfermen wij ons over het regelen van een domeinnaam, uw webhosting, ontwerp, SEO & SEA, marketing, onderhoud en eventuele uitleg. Omdat wij ons daarop richten, hoeft u zich daar een stuk minder druk om te maken. Naast dat dit onnodige kopzorgen scheelt, kunt u zich storten op het bedrijf en haar producten en/of diensten. Uw online zaken ligt veilig in de handen van Rankdata, en daar zijn wij trots op.

Gratis Extra Uitleg Call Inplannen
Veiling website bouwen

Kavels op de veiling website

In de veilingwereld zul je de term “kavel” geregeld tegenkomen. Zo ook als het gaat om online veilingen. Als u door ons een veiling website laat maken, heeft u gegarandeerd opties tot het beheren van kavels op uw website. 

Als men spreekt van een veilingkavel, wordt er gedoeld op één of meerdere producten of diensten die als geheel worden geveild. Zo’n kavel kan maar aan één koper worden overgedragen. In fysieke veilingen wordt het kavel geïdentificeerd middels een kavelnummer, en is deze te vinden in de veilingcatalogus. Op de voor u gemaakte veiling website, hoeft u hier nauwelijks aandacht aan te besteden. De website wordt dusdanig ingericht, dat de potentiële klant zich eenvoudig een weg zal weten te banen tussen de diverse kavels.

Gratis Extra Uitleg Call Inplannen

Responsive veilingsite

Wanneer wij spreken van een responsive veilingsite, doelen wij op een veiling website die werkt op alle schermen. Uw veiling website werkt straks vlekkeloos op PC, laptop, tablet en smartphone. Om dit te realiseren, dient de veiling website verkleind en geschaald te worden. Bij dat proces zullen alle functies, op overzichtelijke wijze, moeten worden behouden. Dit wordt bij ons gedaan middels responsive design; een onderdeel van ons expertise.

De responsive veiling website die wij voor u maken is uiterst mobielvriendelijk. Hiermee willen wij zeggen dat uw website en haar informatie even prettig en leesbaar moet zijn als op uw PC of laptop. Bij Rankdata zijn wij gespecialiseerd in het zorgen voor een mobielvriendelijke versie van uw website. Dit is alles behalve onbelangrijk. Onderzoek wijst uit dat tegenwoordig meer dan 60% van de potentiële klanten de website op smartphones bezoekt. Omdat dergelijke mobiele apparaten steeds slimmer en geavanceerder worden, zien wij dit percentage alleen maar stijgen. Door gebruik te maken van ons expertise op het gebied van mobielvriendelijkheid, bent u uw tijd ver vooruit.

Veiling website bouwen
Veiling website
Veiling website

Persoonlijke aanpak

Onze aanpak valt te herkennen aan de mate van persoonlijkheid in het proces. Bij het maken van de gewenste veiling website, verplaatsen wij ons in uw schoenen en bieden een luisterend oor. Nog voor wij de veiling website bouwen, gaan we in gesprek over het idee. Om te voldoen aan onze persoonlijke aanpak, prefereren wij een brainstorm sessie op kantoor in Veghel. Persoonlijk contact draagt bij aan het bouwen van uw ideale veiling website. In de brainstorm sessie passen wij onze visie volledig aan op uw doelen.

Als extra onderdeel van het proces, verrichten wij ook vooronderzoek. Dit houdt in dat ons team diepgaand onderzoek doet naar de online geschiedenis binnen uw branche. Hierbij werpen wij ook een blik op uw concurrenten. Door dit vooronderzoek beschikken wij, naast uw doelen en wensen, over nuttige informatie binnen uw branche. Deze informatie gebruiken wij voor het optimaliseren van de veiling website die u heeft laten maken.

De veiling webapplicatie

Het ontwerpen en realiseren van hoogwaardige veiling webapplicaties valt ook binnen ons expertise. Wij zijn in staat een web app versie van uw veiling website te maken, volledig op maat en afgestemd op wensen en doelen. Deze wensen en doelen worden meegenomen in het ontwerpproces, wij schrijven de functionaliteiten immers vanaf scratch. Op deze manier kunnen wij u de vrijheid bieden die u zelf nodig heeft. De web apps die wij creëren, zijn voorzien van een eenvoudig te beheren backend. Op die manier kunt u de webapplicatie zonder enige zorgen beheren. Wij staan voor het wegnemen van zoveel mogelijk zorgen; zo ook die omtrent gebruiksveiligheid. Bij de bouw van dergelijke webapplicaties streven wij altijd naar een optimale veiligheid; wij slagen dan ook in het bereiken daarvan. Zo voorkomen wij te allen tijde veiligheidslekken, om zowel consument als beheerder een veilige en optimale ervaring te laten hebben.

Ook naderhand staan wij altijd voor u klaar om de web app naar behoren te laten functioneren.

Gratis Extra Uitleg Call Inplannen
Veiling website bouwen

Het proces van de web app

Bij de bouw van een dergelijke app, komen wederom meerdere aspecten kijken. Om aan de persoonlijke aanpak binnen Rankdata te voldoen, gaan wij eerst met u in gesprek. In dit gesprek zullen we samen uw doelen en wensen op een rijtje te zetten.

De webapplicatie die wij zullen ontwerpen, bevat meerdere elementen. Het proces van de bouw wordt gestart met het ontwerpen van deze elementen. Pas als dit is gedaan, schrijven we de gewenste functionaliteiten in custom code. Als beide onderdelen zijn afgerond, worden deze samengevoegd. Vervolgens programmeren wij de backend, deze programmeren wij zo dat het eenvoudig te beheren is voor u. Als alle onderdelen zijn afgerond en samengevoegd, wordt het geheel grondig getest. Pas als wij uitermate tevreden zijn met uw webapplicatie, leveren wij deze over aan u. 

Het zou niet in onze persoonlijke aanpak passen als wij dit compleet zelfstandig zouden doen, zonder communicatie. Tussentijds krijgt u bericht wat betreft de voortgang. Het wordt uw webapplicatie, dat geeft u het recht op transparantie. Zo delen wij de ontwerpen nog voordat er gestart wordt met het programmeren en samenvoegen van alle functionaliteiten.

Gratis Extra Uitleg Call Inplannen

De veiling app

Bij Rankdata kunt u ook terecht met de wens een veiling app te laten maken. Het laten maken van een app voor uw bedrijf biedt overigens uitgebreide kansen wat betreft de marketing. Iedereen voelt immers de globale overgang van offline naar online, waar dit proces alleen maar sneller lijkt te verlopen. Het maakt de potentiële klanten “lui”, waar een app van uw website dit voorval kan omzeilen. Met een app heeft de klant, zonder grote inspanning te hoeven verrichten, toegang tot uw veiling met enkel wat swipes en taps. Minder obstakels zorgt immers voor meer bereidheid bij uw klanten.

De online aanwezigheid, waar de eigen app een optie van is, vergroot de mogelijkheid tot optimalisatie. Zo wordt het voor u makkelijker om inzicht te krijgen in diverse analyses van de bezoekersgegevens van uw klanten. U heeft bijvoorbeeld zicht op waar de klant naar op zoek is, welke pagina’s het meest regelmatig worden bekeken, en nog veel meer. Hier kunt u de producten en diensten eventueel op aanpassen, om nog meer van waarde te zijn voor uw klant. Dit geldt voor zowel ondernemingen als het beheren van veilingapplicaties. 

Bezoekers van uw veilingwebsite zullen graag gebruik maken van de app. Apps worden over het algemeen ontworpen voor mobiele apparaten. Hierdoor heeft uw klant niet te maken met een versie van de veiling website, compleet afhankelijk van de mobielvriendelijkheid. Uw klant is in het bezit van een officiële applicatie, waar het sneller toegang heeft tot de diverse kavels.

Veiling website bouwen
veiling website
veiling website
Heb je nog vragen?

Tot slot

Hierboven heeft u kunnen lezen wat de mogelijkheden zijn. Zo kunt u bij ons een veiling website laten maken, maar begeleiden wij u ook bij de keuze voor een web app of mobiele applicatie. Binnen Rankdata staat de persoonlijke aanpak voorop. Van afspraak tot eindproduct; de persoonlijke sfeer is onze rode draad in het bedrijf

Wij hopen u van de nodige informatie te hebben voorzien. Mocht u toch nog meer willen weten, wij staan voor u klaar. Neem contact met ons op of maak een afspraak, wij horen graag van u!

Gratis Extra Uitleg Call Inplannen

Kopje koffie?

Rankdata bestaat uit creatieve ondernemers die graag de handen uit de mouwen steken. We nodigen je graag uit eens een kopje koffie te komen drinken in het mooiste pand in Veghel.

Offerte aanvragen