Skip to main content
3 min leestijd

Bovenaan in Google

Wij vertellen je waarom en hoe.

Waarom bovenaan in Google?

Het antwoord op deze vraag is heel erg simpel, uit velen onderzoeken blijkt dat men niet veel verder kijkt dan de eerste vier resultaten.

Advertenties

Deze eerste vier resultaten bovenaan in Google krijgen vrijwel alle clicks binnen. En dit zijn advertenties waarbij er dus per click betaald wordt aan Google. Hierdoor krijgt u direct potentiële klanten op uw afgestemde pagina. En daarmee dus bijvoorbeeld ook direct offerte aanvragen (conversies).

Bezoekers leveren geld op

Met de juiste strategie en goed ingestelde website verdient u makkelijk de kosten van Rankdata en uw advertentie budget terug. Hier zijn wij van overtuigd en dit is dan ook de kwestie bij al onze klanten. U gaat zelfs winst maken dankzij Google, velen van onze klanten zijn volledig afhankelijk van Google. Waarom zouden er anders zoveel bedrijven adverteren in Google?

Kosten opbouw:

  1. Rankdata uren per maand
  2. Adwords advertentie budget per maand

Omzet verhogen

Bovenaan staan in Google is een constant doorlopend proces en daarvoor verrichten wij veel werk. Wij doen sturen aan op conversies en denken mee met uw bedrijf. Wij willen uw omzet verhogen en hier zetten we ons dan ook iedere dag voor in.

Advertentie budget zelf bepalen

Het advertentie budget kunt u zelf instellen. MKB’ers in ons portfolio hebben vaak een budget tussen de €50 – €600 per dag. Uiteraard rollen er vervolgens tussen de 5 en 15 offerte aanvragen of aankopen uit. Zo verdient u dit budget iedere dag dik & dubbel terug.