Skip to main content
10 min leestijd

App laten maken:
Hoe wij werken

Bij Rankdata werken wij graag het proces voor u uit zodat duidelijk is welke stappen wij doorlopen. Bij vragen staan wij altijd voor u klaar.

Rankdata beschikt over verschillende professionele app developers. Al vele jaren werkt Rankdata voor toonaangevende bedrijven uit de regio. Graag vertellen wij u wat er belangrijk is bij het laten maken van een app. Wellicht wilt u ook een app laten maken lees dan snel verder.

☑ Voorbereiding is het halve werk

Wat erg belangrijk is bij het laten maken van de juiste app is of er maatwerk bij komt kijken. Vaak is dit het geval en wilt u een unieke app laten maken. Wij helpen u graag bij het meedenken in het proces. Het scheelt enorm als u alvorens ons gesprek helder heeft wat u nu precies wilt. Wat wilt u bereiken met de app, waar wordt de app voor gebruikt, wie gaan de app aanschaffen en waarom? In welke huisstijl dient de app gemaakt te worden? Dit zijn voorbeelden van vragen waar u uiteraard het antwoord op dient te weten.

☑ Coderen? HTML, CSS, JAVASCRIPT

Een app laten maken is maatwerk. Hierbij komt lange scholing kijken in de verschillende soorten codering en programmering. Het belangrijkste in ons werk is het plezier wat we erin hebben. Daarom werken we ook met mensen die vaak sinds jongs af aan de codering al beheersen. Of het nu C++, XML, Javascript, HTML5 of CSS is wij zijn er in thuis.

☑ Wanneer kiezen voor een app?

Tegenwoordig is het een must om een responsive website of webshop te hebben. Dit houdt in dat deze dient te werken op ieder scherm dus ook mobiel. Wij krijgen nog wel eens de vraag of wij van een webshop of website een app kunnen maken. Vaak raden wij aan de webshop mobiel responsive te maken en niet te kiezen voor een app. Wij maken voornamelijk maatwerk apps dit zijn unieke apps die niet bestaan en op maat gemaakt zijn voor u. Wij houden van ondernemen en denken graag mee aan plan waarmee u de app ook zelf terug kan verdienen.

☑ App development Veghel

Wij zijn een bureau gevestigd aan de Hoogstraat in Veghel, Noord-Brabant. Graag nodigen wij u vrijblijvend uit voor een kopje koffie en wellicht een brainstorm sessie over uw ideeën. Het is fijn een gezicht te hebben bij de eventuele samenwerking. Een app is niet in één dag gemaakt en dat maakt het des te prettiger & belangrijker dat wij tijdens het proces goed communiceren. Wij communiceren graag transparant en zijn daarin dus ook direct. Dit verwachten wij ook van u, zeg gerust waar het op staat.

☑ Een prettige samenwerking

Een App laten maken is niet zomaar iets, Rankdata denkt graag met u mee! Gedurende dit proces willen wij graag een zo prettig mogelijke samenwerking in stand houden. Wat daarin voornamelijk belangrijk is voor ons is heldere duidelijke communicatie. Wij horen graag van u waar we aan toe zijn.

☑ Brainstormen is essentieel

Wij werken transparant en houden altijd verschillende brainstorm sessies. Brainstormen is iets waarbij je vrij bent alles op tafel te gooien wat in je opkomt. Vaak gebruiken we hierbij een whiteboard. We schrijven rauwe termen op waarmee we vervolgens verder op door zullen gaan. Dit is essentieel bij het laten maken van een app. Ook als u denkt alles al perfect tot in de puntjes te hebben uitgewerkt. voor ons is het ook een creatief proces.

App design prijzen

Een app is vaak maatwerk en er zijn hogere prijzen aan verbonden dan bijvoorbeeld een website. Wat is hier precies de reden van en waar moet je aan denken qua prijs?

⚛ Gestandaardiseerde apps

Met gestandaardiseerde apps worden apps bedoelt met een budget van €3000 – €10.000. Deze apps zijn vaak websites die vertaald worden in de vorm van een app. Het zijn geen maatwerk apps, en er komt weinig creativiteit bij kijken. Andere voorbeelden zijn: menukaart app, evenementen app, magazine app, boeken app. We leveren deze apps uiteraard wel, maar we maken liever maatwerk apps waar we ook echt creatief mee aan de slag kunnen.

⚛ Maatwerk apps

Maatwerk apps is waar we onze kennis echt tot zijn recht kunnen laten komen. Geen project is ons te gek. Ieder project is een uitdaging en graag pakken wij die met beide handen aan. We werken in team verband en sparren graag over de verschillende ideeën. Bij maatwerk apps komen al snel veel uren te pas. Vaak spreekt de klant graag een projectprijs af. De prijs waar men aan moet denken is: €5000 – €50.000 afhankelijk van de grootte van het project en het aantal uren.

Ook zo'n ijzersterke website
laten maken?

Rankdata bestaat uit creatieve ondernemers die graag de handen uit de mouwen steken. We zijn doeners die jouw droom vertalen in een creatief beeld, en jouw merk online neerzetten. Neem vrijblijvend contact op.

Offerte aanvragen